آیا سفارش غذا از رستوران خطرناک است؟

به گزارش CNN، پروفسور ایان ویلیامز، رئیس شاخه کنترل شیوع و پیشگیری مراکز آمریکا، در یکی از وبینارهای اخیر خود تاکید کرد که ویروس کرونا از طریق غذا منتقل نمی‌شود. 

این منبع خبری همچنین به نقل از بنجامین چاپمن، استاد و متخصص سلامت مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، می‌نویسد که بسته‌بندی غذا به احتمال بسیار ناچیزی می‌تواند ناقل ویروس باشد و خطر انتقال ویروس از این طریق بسیار کمتر از راه‌های اصلی انتقال ویروس است.

بنابراین اگر به هر دلیلی امکان طبخ غذا برایمان وجود ندارد سفارش غذا از رستوران‌های مورد اعتماد و برندهای معتبر راهکار مناسب‌تری به نظر می‌رسد.

خبر های مشابه